4 Νοε 2013

Ο Νότης Μαριάς στηρίζει το παγκρήτιο συλλαλητήριο των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων της Κρήτης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 4/11/2013

Μήνυμα συμπαράστασης προς τις Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων της Κρήτης για το παγκρήτιο συλλαλητήριο στις 04/11/2013 στη πλατεία Ελευθερίας απέστειλε ο  Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τομεάρχης Οικονομικών, Βουλευτής Ηρακλείου και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Νότης Μαριάς στο οποίο επισήμανε τα παρακάτω:

«Αγαπητοί φίλοι
               
Λόγω ανειλημμένων κοινοβουλευτικών υποχρεώσεων στην Αθήνα, αδυνατώ να παρευρεθώ σήμερα στoπαγκρήτιο συλλαλητήριο των Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων της Κρήτης. 

Χαιρετίζω και στηρίζω θερμά το σημερινό σας συλλαλητήριο δεδομένου ότι το Νομοσχέδιο που προωθεί η Κυβέρνηση, για τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων σε όλη τη χώρα, θίγει τους αγρότες, πολύ δε περισσότερο θίγει τους αγρότες της Κρήτης αφού η πλειονότητα των αγροτεμαχίων τους προσεγγίζει σε αγροτικούς δρόμους ή βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την ακτογραμμή.

Η μνημονιακή κυβέρνηση των κ. Σαμαρά-Βενιζέλου, υποταγμένη πλήρως στις εντολές της τρόικας,  οδηγεί τους αγρότες  στην εξαθλίωση και τον αφανισμό τους.

Παρακαλώ να με υπολογίζετε στους συμπαραστάτες σας στον αγώνα για την εκπλήρωση των αιτημάτων σας, καθώς και στην προώθηση των δράσεων που θα αναλάβετε προς την κατεύθυνση αυτή.            
                                                                                           
                                                                                                         Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς                         
                                                                                           
                                                                                                       Νότης Μαριάς
                                                                                     Βουλευτής Ηρακλείου»