1 Σεπ 2016

Νότης Μαριάς: Δεν πτοούν τον αγώνα μου για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού, η λασπολογία, οι συκοφαντίες και οι απειλές

Αθήνα, 30/8/2016
Δεν πτοούν  τον αγώνα μου για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού, η λασπολογία, οι συκοφαντίες και οι απειλές. Θα συνεχίσω ακόμα πιο δυναμικά τον αγώνα μου μαζί με τους χιλιάδες ακτιβιστές προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού ένα έργο με ήπιες εκμεταλλεύσεις υπέρ και προς όφελος του ίδιου του Ελληνικού λαού, δήλωσε σε χθεσινή συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ3 ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς.
Όπως επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής τόσο μετά την Απάντηση σε  Γραπτή του Ερώτηση την οποία έδωσε ο Επίτροπος κ. Βέλα και με την οποία η παραχώρηση του Ελληνικού βρίσκεται πλέον στον αέρα, όσο και μετά τη γνωστοποίηση της πρωτοβουλίας του περί επείγουσας συζήτησης εντός του Οκτωβρίου της σχετικής Αναφοράς για το Ελληνικό ενώπιον της Επιτροπής Αναφορών της Ευρωβουλής, ορισμένα μπλογκς εξαπέλυσαν επίθεση λάσπης, συκοφαντίας αλλά και απειλές εναντίον του ίδιου και της οικογένειάς του με στόχο να κάμψουν τον μακροχρόνιο αγώνα του για το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού.
Διαβάστε περισσότερα: