16 Οκτ 2015

Ο Νότης Μαριάς καταγγέλλει στην Ευρωβουλή το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

Βρυξέλλες, 16/10/2015.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ

Ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής καλεί σε νέους αγώνες για να πετάξουμε την τρόικα έξω από την πατρίδα μας.

Το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο με τα περίφημα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα κατήγγειλε ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητής Νότης Μαριάς μιλώντας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες στις 14/10/2015.
Όπως επεσήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής «η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατ' εντολή της τρόικας εφαρμόζει το καταστροφικό τρίτο μνημόνιο που μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα απέραντο κοινωνικό νεκροταφείο. Ήδη η νεομνημονιακή συγκυβέρνηση δρομολογεί αυτές τις μέρες τη ψήφιση των περίφημων προαπαιτούμενων που:
  • πετσοκόβουν μισθούς και συντάξεις
  • διαλύουν το ασφαλιστικό σύστημα
  • δρομολογούν φορομπηχτικό ρεσάλτο στην ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων
  • βαθαίνουν την ύφεση και οδηγούν στα λουκέτα χιλιάδες μικρομεσαίες  επιχειρήσεις
  • ανοίγουν το δρόμο στις τράπεζες να βγάλουν στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων πολιτών».
Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε: «Με το αγροτικό μνημόνιο η τρόικα και η μνημονιακή πεντάδα ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ/ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΠΟΤΑΜΙ, διαλύουν τον πρωτογενή τομέα, υπερφορολογούν την αγροτική γη, αυξάνουν το κόστος παραγωγής και θέτουν υπό φορομπηχτικό διωγμό ακόμη και το τσίπουρο και την τσικουδιά».
 Και ο Νότης Μαριάς κατέληξε «Το πολιτικό μας Κίνημα οι Αντιμνημονιακοί Πολίτες θα σταθούμε απέναντι και στο τρίτο μνημόνιο και θα δώσουμε το παρόν στους νέους αγώνες του λαού μας για να πετάξουμε την τρόικα έξω από την πατρίδα μας και να ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα».
Επισυνάπτεται το βίντεο με την ομιλία του Νότη Μαριά: