12 Ιουλ 2015

Ο Νότης Μαριάς στον ΣΚΑΙ καταγγέλλει το σχέδιο Σόιμπλε για λεηλασία της δημόσιας περιουσίας

Αθήνα, 12/7/2015.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ


Συνέντευξη του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή, Αντιπροέδρου των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητή Νότη Μαριά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στην ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ με τον Σπύρο Μάλλη σήμερα Κυριακή 12.7.2015 στις 13πμ. Ο Έλληνας ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής αποκαλύπτει έγκαιρα  και καταγγέλλει το σχέδιο του Σόιμπλε να βάλει χέρι στην Ελληνική δημόσια περιουσία και να πετύχει το ξεπούλημά της αντί πινακίου φακής μέσω ενός ιδρύματος με έδρα το Λουξεμβούργο.
Τα κύρια σημεία της συνέντευξης του Νότη Μαριά έχουν ως εξής:
  1. Το Eurogroup και η αίτηση της Ελλάδας για δανειοδότηση της από τον ESM (00:19).
  2. Το ύπουλο σχέδιο του Σόιμπλε για πενταετές GREXIT (02:59)(13:58).
  3. Το σχέδιο Σόιμπλε για λεηλασία της δημόσιας περιουσίας της πατρίδας μας μέσω ιδρύματος με έδρα το Λουξεμβούργο (06:07).
  4. 4.Ο ΕΣΜ και η ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών (06:11) (09:00).
  5. Τη «φιλανδοποίηση» του νέου δανείου που επιδιώκει η τρόικα με υποθήκευση της δημόσιας παρουσίας της πατρίδας μας (08:05).
  6. Ο λογιστικός έλεγχος του χρέους (15:07).
Σημειώνεται ότι λίγες ώρες μετά την παραπάνω αποκαλυπτική συνέντευξη του Νότη Μαριά η Μέρκελ και η παρέα της έθεσε εκβιαστικά στη Σύνοδο των Ηγετών της Ευρωζώνης το σχέδιο για πενταετές GREXIT και για την δημιουργία ιδρύματος στο Λουξεμβούργο με στόχο τη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας της πατρίδας μας.