13 Αυγ 2013

Περιοδεία του Νότη Μαριά στον Χάρακα και στον Πύργο Μονοφατσίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13/08/2013

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τομεάρχης Οικονομικών και Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς πραγματοποίησε χθες περιοδεία στον Χάρακα και στον Πύργο Μονοφατσίου όπου συζήτησε με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής με ιδιαίτερη έμφαση στο πρόβλημα της ακαρπίας των ελαιοδέντρων και του ποσίμου ύδατος.
Σε σχέση με την ακαρπία των ελαιοδέντρων ο Νότης Μαριάς ενημέρωσε τους κατοίκους  ότι συμμετείχε στις 5 Αυγούστου σε σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων παρουσία του Προέδρου του ΕΛΓΑ για την επίλυση του σοβαρού αυτού ζητήματος. Στην εν λόγω σύσκεψη ο Νότης Μαριάς ζήτησε την άμεση και πλήρη αποζημίωση της απώλειας του εισοδήματος των ελαιοκαλλιεργητών και δεσμέυτηκε να αναλάβει σχετική κοινοβουλευτική δράση.
Σε σχέση με το πρόβλημα του ποσίμου ύδατος ο Νότης Μαριάς ενημέρωσε τους κατοίκους του Χάρακα και του Πύργου Μονοφατσίου ότι πριν λίγες μέρες κατέθεσε αναφορά σχετικά με το πρόβλημα αυτό στους οικισμούς Χάρακα – Αγίας Φωτιάς.

Τέλος ο Νότης Μαριάς συμμετείχε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Πύργου Μονοφατσίου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας παράδοσης.