22 Αυγ 2013

Ο Νότης Μαριάς φέρνει στη Βουλή τα προβλήματα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22/08/2013

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ιεράπετρας αναφορικά με τα προβλήματα που έχουν προκύψει στη λειτουργία της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση διανύεται  ήδη ο δεύτερος μήνας με την παθολογική κλινική (ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία όλων των τμημάτων του νοσοκομείου ) να παραμένει κλειστή για 10 τουλάχιστον μέρες το μήνα. Επίσης το πρόβλημα θα επιδεινωθεί ακόμα περισσότερο από το Νοέμβριο που θα αποχωρήσει και ο επικουρικός ιατρός που υπηρετεί σήμερα στην συγκεκριμένη κλινική.
Ο Σύλλογος ζητάει να ενημερωθεί για τις κινήσεις της Διοίκησης ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα.  Επίσης ζητάει την  άμεση κάλυψη της Παθολογικής με επικουρικούς και σύσταση με δύο επιπλέον θέσεων Παθολογίας και για ποιο λόγο οι αρμόδιοι έχουν ζητήσει  μόνο μια θέση Παθολόγου και μια Οφθαλμίατρου.

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν καθημερινά την ανάγκη ιατρικής φροντίδας και πολλές φορές  επηρεάζεται άμεσα η ζωή τους και προκειμένου να μη συνεχιστεί η καθημερινή ταλαιπωρία χιλιάδων ασθενών, ο Νότης Μαριάς ζητάει απάντηση, ενέργειες και σχετική ενημέρωση.