1 Απρ 2013


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1/04/2013
O Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαρίας έστειλε επιστολή στο ΤΕΕ/ΤΑΚ τα οποίο πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση στο Ηράκλειο προκειμένου ως αρμόδιος φορέας των μηχανικών να εκθέσει τις απόψεις και τους προβληματισμούς των μηχανικών και να ζητήσει τη δρομολόγηση λύσεων στα προβλήματα επιβίωσης που έχουν δημιουργηθεί, ώστε να ανακουφιστούν οι Μηχανικοί - μέλη του αλλά και για να περιοριστεί η διαφυγή νέων κυρίως επιστημόνων στο εξωτερικό.
Ο Νότης Μαριάς χαιρέτισε την εκδήλωσή του ΤΕΕ/ΤΑΚ και επισήμανε ότι αναμένει να του αποστείλουν τα συμπεράσματα της συνάντησή τους, προκειμένου να τα λάβει υπόψη του στα πλαίσια της άσκησης των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων.
Δήλωσε επίσης προς το ΤΕΕ/ΤΑΚ να τον υπολογίζει στους συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους του στον αγώνα για την εκπλήρωση των αιτημάτων του κλάδου των μηχανικών, καθώς και στην προώθηση των δράσεων που θα αναλάβει στην κατεύθυνση αυτή.
Επισημαίνεται ότι ο Νότης Μαριάς έχει καταθέσει ήδη αναφορά στις 4/10/2012 σε σχέση με τα προβλήματα των μηχανικών – μελών του ΤΕΕ/ΤΑΚ.