23 Ιαν 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 22/01/2013

Γέμισαν την ΑΝΔΡΟΓΕΩ τα μέλη και οι φίλοι του πολιτικού κινήματος ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ τη Δευτέρα21.1.2013 στο Ηράκλειο. Μεταξύ αυτών τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής των  ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. Ξυλούρης, Γ. Πασχαλίδης, Γ. Κρεβετζάκης και τα μέλη της οργανωτικής γραμματείας Ν. Καραγιάννης, Γ. Αναγνωστάκης και Ν. Σχοιναράκης
Ο επικεφαλής των ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς πρότεινε τη συμμετοχή του κινήματος στις διαδικασίες του Συνεδρίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με παράλληλη διατήρηση της πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας των ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Κατά τη συζήτηση που ακολούθησε τα μέλη του κινήματος ενέκριναν ομόφωνα την πρόταση του Νότη Μαριά και επιβεβαίωσαν την απόφασή τους να δώσουν από κοινού τη μάχη με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για τη συγκρότηση ενός αντιμνημινιακού μετώπου του δημοκρατικού πατριωτικού τόξου προκειμένου να απαλλαγεί η πατρίδα μας από την τρόικα και τους δανειστές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι των ΑΝΕΛ Ηρακλείου: Γ. Χαλκιαδάκης, Γ. Ηλιάκης, Μ. Ζερβάκης, Μ.Ευστρατίου, Γ.Στεφανάκη και Ελ. Κατσούλη καθώς επίσης παραβρέθηκαν μέλη της συντονιστικής των ΑΝΕΛ Ηρακλείου και απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Μ. Γαμβιωτάκης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μίλησαν επίσης εκπρόσωποι της Σπίθας Ηρακλείου, των Πολιτών κατά του χρέους,του ΕΠΑΜ και του κινήματος «Κρητικός Οβολός»

Τέλος παρευρέθηκε ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης.
Ανάλογες εκδηλώσεις-συναντήσεις των ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ έγιναν το Σάββατο 19/1 στην Ιεράπετρα και την Κυριακή 20/1 στα Χανιά και στο Ρέθυμνο.