15 Οκτ 2015

Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Οι Αντιμνημονιακοί Πολίτες θα δώσουμε όπως πάντα το παρόν στους νέους κοινωνικούς αγώνες.

Αθήνα, 15/10/2015.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ

Οι Αντιμνημονιακοί Πολίτες θα δώσουμε όπως πάντα το παρόν στους νέους κοινωνικούς αγώνες δήλωσε πριν λίγες μέρες (5/10) από το βήμα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητής Νότης Μαριάς.
Ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής επισήμανε ότι «ο Ελληνικός λαός βιώνει για άλλη μια φορά την αντικοινωνική επίθεση των τοκογλύφων δανειστών και της τρόικας που επέβαλαν του τρίτο μνημόνιο. Ένα μνημόνιο που μειώνει τους μισθούς και τις συντάξεις, διαλύει το ασφαλιστικό σύστημα, κάνει φορολογικό ρεσάλτο στην ιδιωτική περιουσία της μεσαίας τάξης, αυξάνει τους φόρους σε βάρος των αγροτών και προετοιμάζει τη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας».
Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε: «Από τη δική μας πλευρά έχουμε καταδείξει τη συνεπή και αταλάντευτη αντιμνημονιακή μας δράση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην Ελλάδα και θα συνεχίσουμε αταλάντευτα τον αγώνα μας ενάντια στην τρόικα και στην Ελληνική μνημονιακή πεντάδα των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ που ψήφισαν το Μνημόνιο 3».
Καταλήγοντας ο Νότης Μαριάς τόνισε: «Οι Αντιμνημονιακοί Πολίτες τους οποίους εκπροσωπώ εδώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δηλώνουμε ότι θα δώσουμε όπως πάντα το παρόν στους νέους κοινωνικούς αγώνες. Καλούμε λοιπόν τους χιλιάδες συνεπείς αγωνιστές του αντιμνημονιακού πατριωτικού δημοκρατικού τόξου να συμπορευτούν μαζί μας και να πυκνώσουν τις τάξεις του Πολιτικού μας Κινήματος των Αντιμνημονιακών Πολιτών.
Ο αγώνας συνεχίζεται».
Επισυνάπτεται το βίντεο με την ομιλία του Νότη Μαριά: