23 Ιουν 2015

Ο Νότης Μαριάς στο ΛΑΜΙΑ FM-1 καλεί τον Α. Τσίπρα να έρθει την Τετάρτη στην Ευρωβουλή για να ενημερώσει τους ευρωβουλευτές για τους εκβιασμούς των τοκογλύφων δανειστών.

Αθήνα, 23/6/2015.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή, Αντιπροέδρου των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητή Νότη Μαριά στον ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΙΑ FM-1 και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τους δημοσιογράφους Έλληνα Απόστολο και Τσιάχρη Παρασκευή στις 22.6.2015.
Στη συνέντευξη ο Νότης Μαριάς καλεί δημόσια για άλλη μια φορά τον Αλέξη Τσίπρα να έρθει την προσεχή Τετάρτη στην ευρωβουλή προκειμένου να ενημερώσει όλους τους ευρωβουλευτές για την εκβιαστική πολιτική των τοκογλύφων δανειστών απέναντι στην πατρίδα μας.
Ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής επισημαίνει επίσης ότι η Ελληνική πλευρά να σταματήσει τη «μυστική διπλωματία» με τους δανειστές και την πολιτική των διαρροών και να δώσει στη δημοσιότητα το κείμενο των νέων προτάσεων που έστειλε η Ελληνική κυβέρνηση στους δανειστές ενόψει της Έκτακτης Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης (11:00).
Στη συνέντευξη ο Νότης Μαριάς μιλά επίσης για:
-Την αντι-ρωσική υστερία που επικρατεί στην Ε.Ε (07:40).
-Την πρόταση-λύση για εξόφληση του ΔΝΤ εκ μέρους της Ελλάδας μέσω χρηματοδότησης από την Τράπεζα της Ελλάδας (14:40).
-Την επίσκεψή του στη μαρτυρική Υπάτη στις 21/6/2015 όπου συμμετείχε στις εκδηλώσεις Μνήμης για την 71η επέτειο του Ολοκαυτώματος της Υπάτης (19:00).