22 Ιουν 2015

Ο Νότης Μαριάς στο ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΕΡΤ καταγγέλλει το σχέδιο για Ουκρανοποίηση της Ελληνικής πολιτικής ζωής.

                                                                                                  Αθήνα, 22/6/2015.

                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή, Αντιπροέδρου των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητή Νότη Μαριά στο Πρώτο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ  και στην εκπομπή "ΠΡΩΤΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ" με τον Τάκη Σαράντη και τον Ξενοφώντα Ζηκίδη στις  22/6/2015.
Στη συνέντευξη ο Νότης Μαριάς επισημαίνει ότι η τρόικα στοχεύει στην απαξίωση και ανατροπή της κυβέρνησης προκειμένου να δείξει στους λαούς της Ευρώπης ότι δήθεν δεν υπάρχει άλλος δρόμος έξω από τα μνημόνια και τη μερκελική λιτότητα.
Σύμφωνα με τον Έλληνα Ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή η κυβέρνηση με τη μνημονιακή της διολίσθηση έχασε σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο με αποτέλεσμα οι μνημονιακές δυνάμεις του εσωτερικού να ξανασηκώσουν κεφάλι και να προετοιμάσουν ένα πορτοκαλί come back με στόχο την Ουκρανοποίηση της Ελληνικής πολιτικής ζωής (07:10).
Στη συνέντευξη ο Νότης Μαριάς μιλά επίσης για:
1. Τη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης σήμερα 22/6/2015 (00:49).
2. Την αντι-ρωσική υστερία που επικρατεί στην Ε.Ε (02:53).
3. Την Πενταμερή των δανειστών στο Βερολίνο την 1η Ιουνίου όπου η Λαγκάρντ συμφώνησε να θεωρηθεί το Ελληνικό χρέος βιώσιμο χωρίς κούρεμα αλλά υπό την προϋπόθεση αναμόρφωσης του συνταξιοδοτικού, δηλαδή της μείωσης των συντάξεων εκατομμυρίων Ελλήνων φτωχοποιημένων συνταξιούχων (04:39).