6 Ιουν 2015

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Νότη Μαριά στη Ρίγα της Λετονίας.

Αθήνα, 6/6/2015.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ολοκληρώθηκε χτες 5 Ιουνίου 2015 η επίσκεψη στη Ρίγα του  Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή, Αντιπροέδρου των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες, Καθηγητή Νότη Μαριά.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην πρωτεύουσα της Λετονίας ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής  είχε συναντήσεις με την Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Λετονίας Irana Murniece, τον Υπουργό Δικαιοσύνης Dzintars Rasnacs και την Υπουργό Πολιτισμού Dace Μelbarde, με τους οποίους συζήτησε  την υλοποίηση των προτεραιοτήτων της Λετονικής Προεδρίας και ειδικότερα τις εξελίξεις στην Ανατολική Εταιρική Σχέση.

Ο Νότης Μαριάς συμμετείχε σε σειρά ημερίδων που διοργάνωσε η Πολιτική Ομάδα των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Στο πλαίσιο αυτό προήδρευσε επίσης στην ημερίδα της ομάδας με θέμα τις μεταφορές στην Ε.Ε. όπου για άλλη μια φορά ο Νότης Μαριάς στηλίτευσε την πρακτική της Γερμανίας, η οποία με διάφορα προσχήματα επιβάλλει συνεχή εμπόδια στους Έλληνες μεταφορείς που παρέχουν υπηρεσίες με φορτηγά οχήματα εκτελώντας δρομολόγια από Ελλάδα προς Γερμανία και αντιστρόφως.