6 Απρ 2015

Ο Νότης Μαριάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Βόρειας Ελλάδας. Επίσκεψη σε Καβάλα, Δράμα, Σέρρες.

Αθήνα 6.4.2015
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Βόρειας Ελλάδας θα βρεθεί Μ. Τρίτη 7.4.2015 και
Μ. Τετάρτη 8.4.2015 ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητής Νότης Μαριάς.
Ο Νότης Μαριάς θα επισκεφθεί την Καβάλα, τη Δράμα και τις Σέρρες προκειμένου να συναντηθεί με παραγωγούς και κατοίκους των περιοχών που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες.
Στο πλαίσιο αυτό θα επισκεφθεί τα Τενάγη Φιλίππων και περιοχές του Νομού Σερρών που έχουν πλημμυρίσει και ειδικότερα στην περιοχή των Δήμων Εμμανουήλ Παππά και Βισαλτίας.
Η επίσκεψη αυτή του Νότη Μαριά έρχεται σε συνέχεια σχετικής πρωτοβουλίας που είχε αναλάβει με την κατάθεση Ερωτήσεων στην Ευρωβουλή για τη λήψη μέτρων εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αποζημίωση των πλημμυροπαθών παραγωγών, για την αποκατάσταση των ζημιών των δημοσίων υποδομών και για την κατασκευή νέων αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή.
Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής θα συναντηθεί με φορείς και θα δώσει συνέντευξη τύπου σε τοπικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα.