16 Δεκ 2014

Νότης Μαριάς από το Στρασβούργο: Να αντικατασταθεί ο Στουρνάρας γιατί παραβίασε τη νομοθεσία.

Στρασβούργο, 16/12/2014.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ

Μιλώντας σήμερα από το Στρασβούργο στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο για τις πρόσφατες παρεμβάσεις του Γ. Στουρνάρα και Ευρωπαίων αξιωματούχων στις πολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας, οΑντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς ζήτησε την αντικατάσταση του Γ. Στουρνάρα από τη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος καθώς με την παρέμβαση αυτή «έχει παραβιάσει τη νομοθεσία με βάση την οποία διορίστηκε».
Μάλιστα όπως τόνισε ο Νότης Μαριάς η αντιμνημονιακή κυβέρνηση του πατριωτικού δημοκρατικού τόξου που  σύντομα θα προκύψει μετά από εκλογές στην Ελλάδα, θα έχει κάθε νομικό και νόμιμο έρεισμα για να τον απομακρύνει.
Αναφερόμενος στην παρέμβαση Γιούνκερ στα εσωτερικά της πατρίδας μας ο Νότης Μαριάς επισήμανε μεταξύ άλλων:
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υποτίθεται ότι τηρεί πολιτική ουδετερότητα. Ο κ. Γιούνκερ έκανε παρέμβαση στα ελληνικά πράγματα κάτι που παραβιάζει τη Συνθήκη της Ε.Ε. Έδειξε ότι δεν ενεργεί ως πρόεδρος της Κομισιόν αλλά ως εκπρόσωπος των δανειστών που επιθυμούν να καταληστεύσουν τον ελληνικό λαό και να διατηρήσουν το σύστημα εξάρτησης».
Ακούστε το ηχητικό: