31 Ιουλ 2014

Ο Νότης Μαριάς απαντά στους λασπολόγους

Δελτίο τύπου 31.07.2014

Μιλώντας σήμερα 31-07-2014 στη πρωινή εκπομπή του MEGA ο Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς έδωσε σκληρή απάντηση στους διάφορους λασπολόγους και συκοφάντες που επί ημέρες τώρα μέσα από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο έχουν προχωρήσει σε βιομηχανία δυσφήμισης του ιδίου και της οικογένειάς του.

            Ο Νότης Μαριάς αφού επισήμανε ότι τα δύο παιδιά του Φοίβος και Γιώργος Μαριάς είναι επιστήμονες εγνωσμένης αξίας με μεταπτυχιακούς τίτλους, που κάνουν διεθνή καριέρα στο εξωτερικό πολύ πριν αυτός αναλάβει καν τα καθήκοντά του ως Ευρωβουλευτής, προσκόμισε on camera την από 30-07-2014 σχετική βεβαίωση της Ελληνικής Βουλής, από την οποία προκύπτει ότι «ουδέποτε υπηρέτησε ή υπηρετεί ως επιστημονικός συνεργάτης Βουλευτή-Ευρωβουλευτή, πρόσωπο με τα στοιχεία Φοίβος-Επαμεινώνδας Μαριάς του Επαμεινώνδα ή Γεώργιος-Ωρίων Μαριάς του Επαμεινώνδα».
           
Όπως παρατήρησε ο Ν. Μαριάς, οι διάφοροι λασπολόγοι και συκοφάντες τον κατηγορούν επίσης ως Ευρωβουλευτή για γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα σε ανύποπτο χρόνο και μάλιστα δεκατέσσερις (14) μήνες τουλάχιστον πριν ο Νότης Μαριάς αναλάβει τα καθήκοντά του ως Ευρωβουλευτής και για το λόγο αυτό προσκόμισε επίσης on camera βεβαίωση του Γενικού Γραμματέα των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, από την οποία προκύπτει ότι ο Γιώργος Μαριάς συνεργάζεται με την εν λόγω Ομάδα από τις 08-04-2013.


Κλείνοντας, ο Νότης Μαριάς επισήμανε ότι θα προσφύγει στα ποινικά και αστικά δικαστήρια ενάντια στους κάθε λογής λασπολόγους και συκοφάντες. 

http://www.star.gr/Pages/Politiki.aspx?art=238670&artTitle=marias_den_diorisa_ta_paidia_mou_sti_vouli_oute_stin_evrovouli