3 Μαΐ 2014

Νότης Μαριάς από τη Δράμα

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2014: ΝΟΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους μετανάστες
Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Νότης Μαριάς κατά την επίσκεψή του στο νομό Δράμας, την Παρασκευή 2 Μαΐου, συναντήθηκε με μέλη της συντονιστικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δράμας και πολιτευτές, συζήτησε με πολίτες, διένειμε εκλογικό υλικό στο κέντρο της πόλης και έδωσε συνεντεύξεις σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Επίσης επισκέφθηκε το Δοξάτο Δράμας όπου με εκατοντάδες πολίτες παρακολούθησε το γνωστό τοπικό έθιμο των παραδοσιακών ιπποδρομιών της περιοχής.

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς στα τοπικά ΜΜΕ μεταξύ των άλλων επεσήμανε ότι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους μετανάστες ενώ δεσμεύθηκε για την αναθεώρηση του κανονισμού Δουβλίνο ΙΙ που έχει μετατρέψει την πατρίδα μας σε αποθήκη ψυχών.



Κατήγγειλε τα σχέδια του Φούχτελ και της παρέας του για τη δημιουργία ειδικής οικονομικής ζώνης στην περιοχή της Δράμας σε συνδυασμό με τη λειτουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης παρανόμων μεταναστών στο Παρανέστη.

Όπως παρατήρησε ο Νότης Μαριάς η μνημονιακή συγκυβέρνηση θέσπισε διατάξεις σύμφωνα με τις οποίες παράνομοι μετανάστες θα μπορούν να απασχολούνται στην περιοχή με χαμηλότατες αμοιβές, σε μια περιοχή που μαστίζεται ήδη από την ανεργία.

Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς αναφέρθηκε στα προβλήματα που δημιουργεί η διέλευση του ΤΑΠ και από την περιοχή της Δράμας και επεσήμανε την ανάγκη για ανασυγκρότηση της πρωτογενούς παραγωγής στην περιοχή.