30 Μαΐ 2017

Έγραψαν: "http://www.alpha965.gr, 29/5/2017 - Με σύνθημα “να πετάξουμε την τρόικα έξω από την πατρίδα μας” το κόμμα του Ν. Μαριά"

Η αξιοποίηση εργαλείων, κανονισμών και καθεστώτων ειδικής μεταχείρισης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωζώνης, με στόχο “να πετάξουμε την τρόικα και τους δανειστές έξω από την πατρίδα μας” ήταν το κεντρικό μήνυμα στη διάρκεια της παρουσίασης της ιδρυτικής διακήρυξης του κόμματος “Ελλάδα-Ο Άλλος Δρόμος” στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 28/5, από τον πρόεδρό του, Νότη Μαριά.

Ο Ν. Μαριάς, ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και καθηγητής ευρωπαϊκών θεσμών στο πανεπιστήμιο Κρήτης, οριοθέτησε ως βασικό στόχο του κόμματός του την ακύρωση των δανειακών συμβάσεων και των μνημονίων που τις συνοδεύουν, δίνοντας έμφαση στους νόμους για το ασφαλιστικό και εκείνους οι οποίοι άνοιξαν το δρόμο για την παραχώρηση τόσο της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών, όσο και της δημόσιας. Μάλιστα ο κ. Μαριάς συμπλήρωσε πως “εάν γίνουν μεταβιβάσεις της ακίνητης περιουσίας ιδιωτικής και δημόσιας, θα ακυρωθούν” εφόσον το κόμμα του αναλάβει, εν ευθέτω χρόνω, την εξουσία.

Διαβάστε περισσότερα:

http://notismarias.gr/