20 Φεβ 2017

Έγραψαν: "Αγώνας Κρήτης 20/2/2017" (Νότης Μαριάς από Χανιά: Ακόμα και σήμερα που έφτασα εκτελούνται παράνομα έργα ΕΣΠΑ στο αεροδρόμιο Χανίων)

Πολύ ενδιαφέρον είχε η συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι ευρωβουλευτές Σοφία Σακοράφα, Νίκος Χουντής και Νότης Μαριάς, ενόψει και της σημερινής εκδήλωσης στο ΚΑΜ  στις 7.30 το απόγευμα όπου και θα μιλήσουν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε μία επισήμανση που έκανε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς. Όπως τόνισε, ενώ απαγορεύονται οι κρατικές ενισχύσεις σε περιουσία που έχει ιδιωτικοποιηθεί, ακόμη και σήμερα, την ώρα που έφταναν οι ευρωβουλευτές, γινόταν εργασίες στο αεροδρόμιο Χανίων – που ανήκει πλέον στη γερμανική Fraport – με λεφτά που ανήκουν στην Ελλάδα μέσω του ΕΣΠΑ!

Διαβάστε τι είπε ο κ. Μαριάς:

Το επόμενο θέμα έχει να κάνει με τις καραμπινάτες παραβιάσεις του ευρωπαϊκού δικαίου. Διότι παρά τις παρεμβάσεις που έχουμε κάνει και τις ερωτήσεις η Κομισιόν σφυρίζει αδιάφορα. Και σφυρίζει αδιάφορα γιατί η Κομισιόν είναι στην υπηρεσία των δανειστών και άλλωστε είναι μέλος της τρόικας.

Διαβάστε περισσότερα: