3 Σεπ 2016

Μετά το χαράτσι των 13 ευρώ σε κάθε εισιτήριο η Κομισιόν αρνείται πλέον και τα αυτονόητα σε σχέση με την παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στη Fraport.

Βρυξέλλες, 1/9/2016
Τι απαντά στην Γραπτή Ερώτηση του Νότη Μαριά
Ενώ αναμένεται να ξεκινήσει η αφαίμαξη των ταξιδιωτών από την Fraport με το χαράτσι των 13 ευρώ ανά κεφάλι για τους επιβάτες που θα μετακινούνται από και προς τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας που της παραχωρήθηκαν από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο κ. Moscovici εξέδωσε Απάντηση εξ’ ονόματος της Επιτροπής στις 17 Αυγούστου στην Γραπτή Ερώτηση που είχε καταθέσει στην Ευρωβουλή την 1η Φεβρουαρίου ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Καθηγητής, Νότης Μαρίας, σχετικά με την διαδικασία της εν λόγω παραχώρησης εκ μέρους του ΤΑΙΠΕΔ στη Fraport.
Στην Απάντησή του, ο Ευρωπαίος Επίτροπος αρνείται να αναγνωρίσει, τόσο τη σύγκρουση συμφερόντων που προκύπτει από την διαδικασία παραχώρησης των αεροδρομίων, όσο και την παραβίαση των διατάξεων περί απαγόρευσης κρατικών ενισχύσεων και κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης εκ μέρους της Fraport όπως έθεσε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής στην Ερώτησή του.
Διαβάστε περισσότερα: