27 Οκτ 2015

Μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών είπε ο Νότης Μαριάς στο δελτίο του Star Κεντρικής Ελλάδας για το προσφυγικό.

Στρασβούργο, 26/10/2015.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΒΙΝΤΕΟ

«Μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών» είπε αναφερόμενος στις χθεσινές αποφάσεις της μίνι Συνόδου Κορυφής Ε.Ε. – Βαλκανικών χωρών  για το προσφυγικό ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες» Καθηγητής Νότης Μαριάς μιλώντας στον σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας στις 26/10/2015.
Με αυτά που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας βάζει τη χώρα σε εθνική περιπέτεια επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, συμπληρώνοντας πως κακώς δέχτηκε η κυβέρνηση να σηκώσει το βάρος των προσφυγικών ροών, την στιγμή που η Τουρκία αρνείται εντελώς να βοηθήσει και η χώρα μας δεν ήταν καν υποχρεωμένη να δεσμευθεί.
«Αύριο θα τα ακούσει χοντρά στην Ευρωβουλή ο κ. Γιούνκερ» είπε χαρακτηριστικά ο Νότης Μαριάς κι εξήγησε ότι στη χθεσινή Σύνοδο παίχτηκε το «κόλπο του Χότζα» λέγοντας ότι η Μέρκελ, ο Γιούνκερ και ο περίγυρός τους διέρρευσαν στο Spiegel τη δημιουργία καταυλισμού 50.000 προσφύγων στην Αθήνα, φτιάχνοντας «κλίμα» και τώρα η κυβέρνηση Τσίπρα δηλώνει ευχαριστημένη που δεν θα είναι οι 50.000 πρόσφυγες στην Αθήνα αλλά θα είναι διασκορπισμένοι σε όλη την Ελλάδα.
Ακούστε την συνέντευξη του Νότη Nότη Μαριά στη Θώμη Παληού και το μεσημβρινό μαγκαζίνο του Star Kεντρικής Ελλάδας.