3 Ιουλ 2015

Ο Νότης Μαριάς ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ για το τριπλό ΟΧΙ την Κυριακή στις κάλπες.

Αθήνα, 3/7/2015.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη του Ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή, Αντιπροέδρου των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητή Νότη Μαριά στον ραδιοφωνικό  σταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ και στην εκπομπή "Η πόλη στο Κόκκινο" με τον Μάκη Μηλάτο στις 29.6.2015.
Στην συνέντευξή του ο Νότης Μαριάς μιλά για:
1. Τη συγκεκριμένη τακτική που έπρεπε να ακολουθήσει η κυβέρνηση απέναντι στον Ντράγκι και στην παράνομη απόφασή του να μην αυξήσει την χρηματοδότηση στις Ελληνικές Τράπεζες μέσω του ELA  (00:30).
2.Την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για έξωση της ΕΚΤ από την τρόικα που θα έπρεπε να έχει ήδη αξιοποιηθεί από την κυβέρνηση (05:48).
3. Τις χαμένες ευκαιρίες της κυβέρνησης που έπρεπε να μην συνυπογράψει καμία απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 25 – 26 Ιουνίου αν δεν υπήρχε συμφωνία (06:50).
5. Τη σκληρή πολιτική των δανειστών και τον κίνδυνο ουκρανοποίησης της Ελληνικής πολιτικής ζωής (12:00).
7.Τη ρήτρα που υπάρχει στην δανειακή σύμβαση Ελλάδας – EFSF σύμφωνα με την οποία η μη πληρωμή του ΔΝΤ καθιστά άμεσα απαιτητό το σύνολο του δανείου του EFSF προς την Ελλάδα  και έτσι ο EFSF μπορεί να κατάσχει ακόμα και τις μετοχές του ΤΧΣ  (15:42).