7 Ιαν 2015

Νότης Μαριάς: Δηλώνω για άλλη μια φορά ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμιά πολιτική και οργανωτική σχέση με τους ΑΝΕΛ μετά τη μνημονιακή τους στροφή.

Με αφορμή δηλώσεις του Προέδρου των ΑΝΕΛ κ. Πάνου Καμμένου στην εκπομπή Αντιθέσεις του τηλεοπτικού σταθμού Κρήτη TV τη Δευτέρα 5/1/2015, ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος ANTIMNHMONIAKOI ΠΟΛΙΤΕΣ, Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Δηλώνω για άλλη μια φορά ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμιά πολιτική και οργανωτική σχέση με τους ΑΝΕΛ μετά τη μνημονιακή τους στροφή που συντελέστηκε με τις αποφάσεις του Συνεδρίου τους και τη συνακόλουθη παραβίαση εκ μέρους τους της από 12/4/2012 Προγραμματικής Συμφωνίας ΑΝΕΛ/ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ σύμφωνα με την οποία τα δύο Κινήματα δεσμεύτηκαν “από κοινού ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση σύμπραξης προεκλογικά ή μετεκλογικά με κόμματα ή βουλευτές που ψήφισαν έστω και ένα Μνημόνιο”.

Πιστός στις πολιτικές δεσμεύσεις που ανέλαβα προς τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους συνεχίζω να δίνω τη μάχη ως Ευρωβουλευτής για την άμεση εξόφληση των γερμανικών αποζημιώσεων, για την καταγγελία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων, για τη διαγραφή του επονείδιστου χρέους και την αποζημίωση της πατρίδας μας από την τρόικα. Προκειμένου να πετάξουμε την τρόικα έξω από την πατρίδα μας και να ξαναπάρουμε πίσω την Ελλάδα».