10 Οκτ 2014

Ο Νότης Μαριάς στο Γυμνάσιο Μελεσών του Νομού Ηρακλείου.

                                                                                                                  Ηράκλειο, 10/10/2014

Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Μελεσών του Ν. Ηρακλείου πραγματοποίησε σήμερα ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών (ECR), Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες και Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Ο Ευρωβουλευτής συναντήθηκε και συνεχάρη από κοντά την κινηματογραφική ομάδα του Γυμνασίου για την πρόσφατη ευρωπαϊκή διάκρισή της για το βίντεο που είχαν ετοιμάσει οι μαθητές σε σχέση με τους κινδύνους του διαδικτύου. Επισημαίνεται ότι ο Νότης Μαριάς είχε ήδη αποστείλει εγκάρδια συγχαρητήρια επιστολή στους μαθητές και τους καθηγητές τους για την επιτυχία τους.

Ο Ευρωβουλευτής μίλησε στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου για το θεσμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τις θεμελιώδεις δημοκρατικές αξίες που ενώνουν τους λαούς της Ευρώπης και είχε μια φιλική συζήτηση μαζί τους.


Ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών, στα πλαίσια της επίσκεψής του, συνομίλησε με τη Διευθύντρια του Γυμνασίου, η οποία ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μαριά για το ενδιαφέρον και τη στήριξή του στις προσπάθειες των μαθητών, καθώς και με το εκπαιδευτικό προσωπικό του Γυμνασίου και του Λυκείου Μελεσών.