19 Ιουλ 2014

Μήνυμα του Ευρωβουλευτή και Αντιπροέδρου των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νότη Μαριά, για το 3ο Διεθνές Τουρνουά Ελληνορωμαϊκής & Ελευθέρας Ολυμπιακής Πάλης «ΟΛΥΜΠΙΑ»

Δελτίο τύπου 19/07/2014


Χαιρετισμό προς την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης απηύθυνε ο Ευρωβουλευτής και Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών Νότης Μαριάς, για τη διοργάνωση των αγώνων του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Ελληνορωμαϊκής & Ελευθέρας Ολυμπιακής Πάλης «ΟΛΥΜΠΙΑ», που διεξάγονται το διήμερο 19-20 Ιουλίου 2014 στην Αρχαία Ολυμπία.

Το μήνυμα του κ. Μαριά έχει ως εξής:


                                                                                                                                                             Ηράκλειο, 18/07/2014


Αγαπητέ Πρόεδρε της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης
κ. Θάνο,

Αγαπητέ Γενικέ Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης
κ. Αθανασίου
Σας ευχαριστώ για την ιδιαιτέρως τιμητική πρόσκληση που μου απευθύνατε, προκειμένου να παρακολουθήσω τους αγώνες του 3ου Διεθνούς Τουρνουά Ελληνορωμαϊκής & Ελευθέρας Ολυμπιακής Πάλης «ΟΛΥΜΠΙΑ».
Σας συγχαίρω για τη διοργάνωση επί 3 συνεχή έτη αυτών των αγώνων, καθώς πιστεύω πως δίνεται η ευκαιρία σε εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες να αγωνιστούν στον ιερό τόπο της Αρχαίας Ολυμπίας, την κοιτίδα του Ολυμπιακού Κινήματος.
Επίσης, το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς πρόκειται να αναδειχθεί και πάλι η αδιάρρηκτη σχέση που έχει το άθλημα της πάλης με την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.
Εύχομαι κάθε επιτυχία στη διοργάνωση του Τουρνουά και είμαι βέβαιος πως με τη δική σας συμβολή θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη εμβέλεια.

                                                                                                                                       Με φιλικούς χαιρετισμούς
                                                                                                                           Νότης  Μαριάς

 Ευρωβουλευτής,
Αντιπρόεδρος Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών

Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου