21 Μαΐ 2014

Νότης Μαριάς από την Αλεξανδρούπολη

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους μετανάστες

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Καθηγητής Θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Νότης Μαριάς κατά την επίσκεψή του στην Αλεξανδρούπολη σήμερα Τετάρτη 21 Μαΐου, συναντήθηκε με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Αλεξανδρούπολης και πολιτευτές, συζήτησε με πολίτες, διένειμε εκλογικό υλικό στο κέντρο της πόλης και έδωσε συνεντεύξεις σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς στα τοπικά ΜΜΕ μεταξύ των άλλων επεσήμανε ότι η Ελλάδα δεν αντέχει άλλους μετανάστες ενώ δεσμεύθηκε για την αναθεώρηση του κανονισμού Δουβλίνο ΙΙ που έχει μετατρέψει την πατρίδα μας σε αποθήκη ψυχών.

Κατήγγειλε τα σχέδια του Φούχτελ και της παρέας του για τη δημιουργία ειδικής οικονομικής ζώνης στην περιοχή της Θράκης σε συνδυασμό με τη λειτουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης παρανόμων μεταναστών στην ίδια περιοχή.

Όπως παρατήρησε ο Νότης Μαριάς η μνημονιακή συγκυβέρνηση θέσπισε διατάξεις σύμφωνα με τις οποίες παράνομοι μετανάστες θα μπορούν να απασχολούνται στην περιοχή με χαμηλότατες αμοιβές, σε μια περιοχή που μαστίζεται ήδη από την ανεργία.

Ταυτόχρονα δεσμεύθηκε για άμεση διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και δρομολόγηση των διαδικασιών για την αποζημίωση της χώρας μας από την τρόικα λόγω της καταστροφής που επέφερε με τη μνημονιακή της πολιτική στην ελληνική κοινωνία.

Στη συνέχεια κατήγγειλε ότι το ΤΑΙΠΕΔ προχωρά στο ξεπούλημα του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης και του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης Δημόκριτος.


Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς επισκέφθηκε την Κομοτηνή και την Ξάνθη όπου συναντήθηκε με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων των νομών Ροδόπης και Ξάνθης και πολιτευτές, συζήτησε με πολίτες, διένειμε εκλογικό υλικό στο κέντρο των πόλεων και έδωσε συνεντεύξεις σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.