22 Μαΐ 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΒΙΑΙΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ

Σε δήλωση του ο Νότης Μαριάς από τον Πύργο της Ηλείας όπου βρίσκεται σε περιοδεία, σχετικά με την βίαιη αντιμετώπιση των μικροομολογιούχων από τους άνδρες ασφαλείας του κ. Βενιζέλου και την προσαγωγή τους κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης της Ελιάς, είπε τα εξής:

«Ο λαός μας λέει, εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηρισθεί η αντιμετώπιση των μικροομολογιούχων από τους άνδρες ασφαλείας του κ. Βενιζέλου, όταν τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν επειδή έχασαν τα χρήματά τους.


Δυστυχώς ο Υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας αγνόησε για μια ακόμη φορά την κοινωνία, δεν έκανε δεκτή την τροπολογία που είχα καταθέσει στη Βουλή ζητώντας την πλήρη δικαίωση των μικροομολογιούχων, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν το ελληνικό δημόσιο και με το «κούρεμα» των ομολόγων έχασαν τα χρήματα τους».