28 Μαρ 2014

«Ο Νότης Μαριάς φέρνει στη Βουλή τις διαμαρτυρίες του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Ηρακλείου για την επικείμενη απελευθέρωση του επαγγέλματος»

Δελτίο τύπου 28/03/2014


Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς κατέθεσε αναφορά σχετική επιστολή του Συλλόγου Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Ηρακλείου αναφορικά με το επικείμενο πολυνομοσχέδιο.
Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Ηρακλείου με την εν λόγω επιστολή καταγγέλλει ότι στο επικείμενο πολυνομοσχέδιο επιχειρείται η οικονομική καταστροφή τους.
Εν μέσω της πρωτόγνωρης οικονομικής ύφεσης το αρμόδιο Υπουργείο επιχειρεί την απελευθέρωση του μεταφορικού έργου που διέπει το ταξί ώστε να το παραδώσει σε επιχειρηματίες ιδιώτες.

Επειδή οι επαγγελματίες ιδιοκτήτες επιβατηγών αυτοκινήτων ταξί Ηρακλείου είναι, λίγο πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου η οποία θα κρίνει και την επαγγελματική επιβίωση τους, ανάστατοι, ο Νότης Μαριάς ζητάει απάντηση, ενέργειες και σχετική ενημέρωση, για το πώς θα αντιμετωπιστεί η κατάσταση αυτή.