19 Μαρ 2014

Συνάντηση του Νότη Μαριά με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό του Αζερμπαϊτζάν κ. Ali Hassanov στο Μπακού

Δελτίο τύπου 19/03/2014


Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μέλους του Προεδρείου των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών-Δημοκρατών, Βουλευτή Ηρακλείου Νότη Μαριά στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.
Ο Νότης Μαριάς επισκέφτηκε το Μπακού προσκεκλημένος του συναδέλφου του βουλευτή κ. Elkhan Suleymanov μέλους της Αντιπροσωπείας του Αζερμπαϊτζάν στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Μπακού ο Νότης Μαριάς συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό του Αζερμπαϊτζάν κ. Ali Hassanov,  τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ. M. Mammadguliev, τον Αναπληρωτή Υπουργό Ενέργειας κ.G. Javadov, τον Επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Κοινοβουλίου του Αζερμπαϊτζάν κ. S. Seyidof, με διοικητές δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών και με τους πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Γλωσσών του Αζερμπαϊτζάν και του Πανεπιστημίου Σλαβικών Σπουδών.
Ο Νότης Μαριάς επισκέφτηκε επίσης το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Σλαβικών Σπουδών και έδωσε διάλεξη στους φοιτητές του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Γλωσσών του Αζερμπαϊτζάν με θέμα το ρόλο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης στις διεθνείς κρίσεις.
Ο Νότης Μαριάς επιστρέφει στην Αθήνα σήμερα το βράδυ.