5 Νοε 2013

Σε Παρίσι – Βερολίνο ο Νότης Μαριάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 5/11/2013

Στο Παρίσι βρίσκεται ο  Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τομεάρχης Οικονομικών, Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης που θα πραγματοποιηθεί στις 6/11/2013 στη Γαλλική Πρωτεύουσα.
Στη διάρκεια της Συνεδρίασης της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων θα συζητηθούν μεταξύ άλλων ζητήματα που αφορούν στον έλεγχο των Διεθνών Οργανισμών για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς θα μεταβεί στο Βερολίνο προκειμένου να συμμετάσχει σε Πολιτικό Σεμινάριο με βουλευτές και εκπροσώπους κινημάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με θέμα τη διαμόρφωση ενός εναλλακτικού σχεδίου ευημερίας για την Ευρώπη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε Παρίσι – Βερολίνο ο Νότης Μαριάς αναμένεται να έχει σειρά διεθνών συναντήσεων και επαφών με Ευρωπαίους βουλευτές, ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων και κινημάτων ενόψει μάλιστα και των ευρωεκλογών του Μαΐου 2014.