4 Ιουν 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1/06/2013

Στην τελετή απονομής πτυχίων που διοργάνωσε το Περιφερειακό τμήμα Ηρακλείου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συμμετείχε σήμερα το απόγευμα 1/6/2013 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς ο οποίος απένειμε πτυχία σε εθελοντές νοσηλευτικής του ΕΕΣ.
 Μετά την εκδήλωση ο Νότης Μαριάς  εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στον Πρόεδρο του Περιφερειακού τμήματος Ηρακλείου του ΕΕΣ κ. Δημήτρη Φραγκουλάκη και στα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης καθώς και στους εκατοντάδες εθελοντές νοσηλευτικής, κοινωνικής πρόνοιας και σαμαρειτών διασωστών του ΕΕΣ και επισήμανε ότι ο ρόλος του εθελοντισμού στην Ελλάδα του μνημονίου, της φτώχειας και της ανεργίας παίζει καθοριστικό ρόλο προκειμένου ο λαός μας να αποφύγει την επερχόμενη ανθρωπιστική κρίση.
Στο πλαίσιο αυτό ο ρόλος και η δράση των εκατοντάδων εθελοντών του ΕΕΣ Ηρακλείου είναι καθοριστικός. Για τον λόγο αυτόν ο Νότης Μαριάς επισήμανε ότι θα στηρίξει τις δράσεις του ΕΕΣ Ηρακλείου αναλαμβάνοντας τις ανάλογες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες.
Τέλος στο περιθώριο της εν λόγω τελετής απονομής πτυχίων ο Νότης Μαριάς είχε ενημερωτική συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του ΕΕΣ κ. Νικόλαο Δουνδουλάκη.