15 Ιαν 2013

«Στη Βουλή το κλείσιμο της ΔΟΥ Μοιρών - Τυμπακίου»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14/01/2013

Ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς εκτός της παρέμβασής του στην Ολομέλεια την Παρασκευή 11/1/2013 κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το φορολογικό κατέθεσε και αναφορά, σήμερα 14 Ιανουαρίου, δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι σχετικά με το κλείσιμο της ΔΟΥ Μοιρών – Τυμπακίου.
Στην περιοχή κατοικούν τουλάχιστον 50.000 πολίτες.  Οι πολίτες υποχρεώνονται καθημερινά να μετακινούνται  για την επίλυση ζητημάτων τα οποία αφορούν ασφαλιστικούς και οικονομικούς οργανισμούς. Με βάση τον χωροταξικό σχεδιασμό και την αναπτυξιακή πορεία του Νότου της Κρήτης, στην περιοχή πρέπει να παραμείνουν οι υπηρεσίες, καλύπτοντας τις ανάγκες χιλιάδων πολιτών.
Τα Δημοτικά Συμβούλια, οι Πρόεδροι και τα Μέλη Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων μαζί με το σύνολο των παραγωγικών φορέων συγκροτησαν Επιτροπή Αγώνα απαιτώντας τη σωστή λειτουργία των υπηρεσιών στην περιοχή της Μεσσαράς. Ζητούν  να αναλογιστούν οι  Αρμόδιοι Φορείς  τις κοινωνικές, οικονομικές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις αλλά κυρίως την απίστευτη ταλαιπωρία που υποβάλλεται μια ολόκληρη περιοχή.
Στην Αναφορά ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς ζητάει απάντηση, ενέργειες και σχετική ενημέρωση.